Advocaat intellectueel eigendomsrecht (starter tot en met 4 jaar relevante ervaring)

Wie zijn wij?

HOYNG ROKH MONEGIER is een niche-advocatenkantoor gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht en het farma-regulatory recht. Het kantoor telt een 100-tal IE-specialisten met kantoren in Amsterdam, Brussel, Parijs, Düsseldorf, Madrid, Mannheim en München. HOYNG ROKH MONEGIER vertegenwoordigt zowel toonaangevende multinationals als lokale start-ups actief in een breed aantal sectoren. Als eersterangs IE-kantoor streven wij naar innovatieve, praktische en zakelijke oplossingen voor de vragen en uitdagingen van onze cliënten. 

Wat houdt de specifieke praktijk in?

Wij staan cliënten bij in alle onderdelen van het intellectueel eigendomsrecht waaronder het octrooirecht, het merken-, auteurs- en modelrecht, het recht inzake bedrijfsgeheimen, alsook in daarbij aansluitende domeinen zoals farma en regulatory, oneerlijke mededinging en handelspraktijken, media- en reclamerecht en bij het opstellen of beoordelen van IE-gerelateerde contracten. 

Wie ben jij?

Startend stagiair(e) of medewerk(st)er met, bij voorkeur, een aanvullende specialisatie opleiding in het intellectueel eigendomsrecht en tot en met 4 jaar relevante ervaring 

Ambitieus en juridisch inhoudelijk gepassioneerd door het vakgebied 

Cliëntgericht met een oplossingsgerichte instelling 

Sociaalvaardige en stressbestendige teamplayer

Nederlandstalig met een zeer goede kennis van het Engels en het Frans 

Wat bieden wij jou:

Inhoudelijk werk op hoog niveau en een degelijke opleiding door experten in ons vakgebied

Een dynamisch team waar ook aandacht is voor bredere ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties

Een informele cultuur met de focus op samenwerking 

Een aantrekkelijk vast en variabel beloningspakket

Interesse?

Voor een volledige beoordeling van jouw kandidatuur ontvangen we graag jouw motivatie, CV, resultaten en kopie van je masterproef. Mail naar of neem voor bijkomende informatie telefonisch contact op +32 495 56 97 50, www.hoyngrokhmonegier.com.