Gevorderd advocaat-stagiaire of beginnend medewerker Octrooirecht (2 tot 4 jaar ervaring)

Contract | Jornada completa

Intellectuele eigendom is onze passie.
We werken onvermoeibaar om de ideeën en innovaties van onze cliënten te beschermen en hen te helpen de wereld om ons heen te veranderen.

Heb jij ook een passie voor het IE-recht en wil je werken bij een gerenommeerd kantoor in een internationale en boeiende IE-praktijk?

Wie zijn wij?
HOYNG ROKH MONEGIER is een niche-advocatenkantoor gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht. Ons toegewijde Europese team telt meer dan honderd IE-professionals, met kantoren in Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, Lyon, Madrid, Mannheim, München en Parijs. Wij streven naar innovatieve, praktische en zakelijke oplossingen voor de vragen en uitdagingen van onze cliënten.

HOYNG ROKH MONEGIER vertegenwoordigt zowel toonaangevende multinationals als lokale startups actief in allerlei verschillende sectoren.

Wat houdt onze praktijk in?
Wij staan onze cliënten bij op alle gebieden van IE, waaronder het octrooirecht, auteursrecht, merken- en modellenrecht, bedrijfsgeheimen, en nabijgelegen rechtsgebieden als geneesmiddelenrecht, oneerlijke mededinging en handelspraktijken, media- en reclamerecht en bij het opstellen of beoordelen van IE-gerelateerde contracten.

Wie ben jij?
• Je bent een toptalent met twee tot vier jaar werkervaring in een procespraktijk gericht op intellectuele eigendom;
• Je hebt ervaring en affiniteit met het octrooirecht en wilt je daarin graag verder ontwikkelen;
• Je bent een enthousiaste en flexibele teamplayer
• Je wilt je passie voor IE, ambitie en gedrevenheid omzetten in de beste resultaten voor je cliënten.

Wat bieden wij jou?
• Een functie vol uitdagingen waarin je dagelijks wordt gemotiveerd, gestimuleerd en geholpen;
• Een informele, internationale en dynamische werkomgeving;
• Naast het werken volop ruimte voor ontspanning (borrels / retreats / kantooruitjes en andere (sportieve) activiteiten);
• Opleidingen en trainingen;
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Klinkt dat goed en heb jij interesse?
Laat het ons weten en solliciteer direct! Wij ontvangen graag per e-mail jouw motivatie met cv, meest recente cijferlijsten, scripties, eerdere stagebeoordelingen en wanneer je stage wilt lopen. Je sollicitatie kun je richten aan recruitment@hoyngrokh.com

Envía tu solicitud

Nombre del archivo:

Tamaño del archivo:

*Max 2 MB

Nombre del archivo:

Tamaño del archivo:

*Max 2 MB

En el sitio web de HRM se publican ofertas de empleo. Además, se pueden presentar candidaturas no solicitadas. Las solicitudes de empleo pueden enviarse por correo postal o por correo electrónico. El miembro de HRM al que haya dirigido su solicitud recibe sus datos personales incluidos en los documentos de la solicitud y trata esta información tal y como se explica en mayor detalle en nuestra Política de Privacidad. Por favor, revise la Política de Privacidad antes de enviar su solicitud.

Error