Student-Stagiaire / Paralegals

Contract | Jornada completa

Intellectuele eigendom is onze passie.
We werken onvermoeibaar om de ideeën en innovaties van onze cliënten te beschermen en hen te helpen de wereld om ons heen te veranderen.

Heb jij ook een passie voor het IE-recht en wil je werken bij een gerenommeerd kantoor in een internationale en boeiende IE-praktijk? Kom dan stage lopen bij HOYNG ROKH MONEGIER.

Wij zijn op zoek naar toptalent en hebben plaats voor jou!

Wie zijn wij?
HOYNG ROKH MONEGIER is een niche-advocatenkantoor gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht. Ons toegewijde Europese team telt meer dan honderd IE-professionals, met kantoren in Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, Lyon, Madrid, Mannheim, München en Parijs. Wij streven naar innovatieve, praktische en zakelijke oplossingen voor de vragen en uitdagingen van onze cliënten.

HOYNG ROKH MONEGIER vertegenwoordigt zowel toonaangevende multinationals als lokale startups actief in allerlei verschillende sectoren.

Wat houdt onze praktijk in?
Wij staan onze cliënten bij op alle gebieden van IE, waaronder het octrooirecht, auteursrecht, merken- en modellenrecht, bedrijfsgeheimen, en nabijgelegen rechtsgebieden als geneesmiddelenrecht, oneerlijke mededinging en handelspraktijken, media- en reclamerecht en bij het opstellen of beoordelen van IE-gerelateerde contracten.

Wie ben jij?
Studeer jij rechten en ben jij aan het einde van je bachelor fase of volg je een master? Vanaf je derde studiejaar kun jij bij ons gedurende twee maanden volledig meedraaien en een kijkje nemen in onze procespraktijk. Heb jij bovengemiddelde studieresultaten en wil jij graag je kennis in de praktijk brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat houdt je stage in?
Je hoort vanaf je eerste dag bij het team en draait volledig mee in onze zaken. Je draagt concreet bij met bijvoorbeeld literatuur- en jurisprudentieonderzoek of door te helpen bij het voorbereiden van processtukken. Je denkt mee bij het beantwoorden van vragen van de cliënt of het kiezen van de juiste processtrategie. Uiteraard ga je mee naar zittingen. Je wordt gemotiveerd, gestimuleerd, uitgedaagd en geholpen, terwijl je unieke praktische ervaring opdoet in een dynamische werkomgeving.

Natuurlijk vinden wij plezier, humor en ontspanning net zo belangrijk en leren wij jou graag kennen tijdens de borrels, kantooruitjes en andere (sportieve) activiteiten.

Daarnaast krijg je van ons een stage- en reiskostenvergoeding.

En mocht na de periode van twee maanden stage blijken dat jij het talent bent waar wij naar op zoek zijn, en jij bent ook enthousiast, dan kun je ons wellicht blijven imponeren als paralegal (of misschien zelfs als advocaat-stagiaire).

Klinkt dat goed en heb jij interesse?
Laat het ons weten en solliciteer direct! Wij ontvangen graag per e-mail jouw motivatie met curriculum vitae, meest recente cijferlijsten, scripties, eerdere stagebeoordelingen en wanneer je stage wilt lopen. Je sollicitatie kun je richten aan recruitment@hoyngrokh.com

Envía tu solicitud

Nombre del archivo:

Tamaño del archivo:

*Max 2 MB

Nombre del archivo:

Tamaño del archivo:

*Max 2 MB

En el sitio web de HRM se publican ofertas de empleo. Además, se pueden presentar candidaturas no solicitadas. Las solicitudes de empleo pueden enviarse por correo postal o por correo electrónico. El miembro de HRM al que haya dirigido su solicitud recibe sus datos personales incluidos en los documentos de la solicitud y trata esta información tal y como se explica en mayor detalle en nuestra Política de Privacidad. Por favor, revise la Política de Privacidad antes de enviar su solicitud.

Error